Quid Comunicació a Municipàlia 2017

Del 24 al 26 d’octubre ens trobaràs a la Fira de Lleida on oferim els nostres serveis per atendre les necessitats comunicatives de municipis de qualsevol mida.

Aquesta setmana se celebra, a la Fira de Lleida, Municipàlia 2017, la fira internacional d’equipaments i serveis municipals. Quid Comunicació hi té el seu estand amb la voluntat de donar-nos a conèixer i oferir els nostres serveis a municipis de qualsevol mida.

Des de Quid Comunicació assessorem i oferim un servei de consultoria per tal de tractar totes aquelles qüestions del dia a dia de l’administració des d’una vessant comunicativa. “Com expliquem les nostres decisions al ciutadà?” o “de quina manera afrontem una situació de crisi?” són algunes de les preguntes a les què un gabinet extern pot ajudar a donar resposta.

Independentment de la mida d’un municipi, qualsevol ajuntament necessita fer arribar a la seva població les actuacions més destacades que desenvolupa i fer-ho, a més, de la manera que sigui més entenedora, atractiva i directa. A Quid Comunicació, amb 15 anys d’experiència en el sector, som experts en la redacció de continguts i oferim les eines que millor s’adapten a les necessitats i a les capacitats dels ajuntaments per als que treballem.

Revistes municipals, gestió de xarxes socials i webs municipals, campanyes corporatives, departament de premsa i atenció als mitjans… són alguns dels serveis que oferim gràcies a una estructura multidisciplinar que inclou periodistes, consultors, publicistes, dissenyadors, maquetadors, i programadors.

Vine a visitar-nos, del 24 al 26 d’octubre, a Municipàlia 2017.