Quid Comunicació a Municipàlia 2019

Durant tres dies, del 22 al 24 d’octubre, hem rebut la visita d’ajuntaments d’arreu del territori els quals s’han interessat pels nostres serveis.

Quid Comunicació ha tornat a participar en una nova edició de Municipàlia, la fira internacional d’equipaments i serveis municipals celebrada a Lleida del 22 al 24 d’octubre de 2019. Per l’estand de Quid Comunicació han passat alguns dels nostres clients, als quals volem agrair el seu suport i el seu interès per continuar treballant amb nosaltres. També s’hi han apropat representants d’ajuntaments de tot el territori català els quals han volgut conèixer els nostres serveis.

Recordem que des de Quid Comunicació assessorem i oferim un servei de consultoria per tal de tractar totes aquelles qüestions del dia a dia de l’administració des d’una vessant comunicativa. A Quid Comunicació, amb 15 anys d’experiència en el sector, som experts en la redacció de continguts i oferim les eines que millor s’adapten a les necessitats i a les capacitats dels ajuntaments per als quals treballem.

Els visitants de la Fira de Lleida que s’han apropat al nostre estand han pogut consultar algunes de les revistes municipals en les quals treballem actualment i resoldre els seus dubtes sobre el nostre funcionament a l’hora de gestionar les xarxes socials i webs municipals, realitzar campanyes corporatives o dur a terme un servei d’atenció als mitjans.