Estrenem nou web i nova imatge corporativa!

Visiteu la nostra pàgina i podreu saber més sobre qui som, quins serveis oferim i en quins projectes treballem actualment.

Com a professionals de la comunicació, i amb una experiència de més de 15 anys en el sector, sabem de la importància de renovar-se i adaptar-se a les novetats del nostre entorn. És per això que a Quid Comunicació hem volgut fer un salt endavant i estrenar una nova imatge corporativa i un nou web, més àgil i adaptat a nous suports, com tauletes i telèfons mòbils.

Es tracta d’una nova eina que posem a la vostra disposició per tal que pugueu saber qui som, quins serveis oferim, com treballem i els valors que potenciem en el nostre treball diari. I quina millor manera de comprovar-ho que consultant alguns dels nostres projectes entre els quals hi ha butlletins municipals, campanyes institucionals o webs en les que hi participem actualitzant els continguts.

Som un equip especialitzat en comunicació pública i ja són molts els clients que han confiat en nosaltres. Et convidem a que tu en siguis un més. Entra a www.quidcomunicacio.com, visita el nostre web i no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres.